Livet på Mars

 

Häromdagen övade vi igen. Ja, damorkestern alltså! Vi är ju inhyrda till en julshow här i Sundsvall med premiär 27 november. Det kan tyckas långt kvar, men huvaligen vilken tid det tar att få in allt när man lider av teflonbesvär i hela huvet!

Temat i denna show är 70-tal. Många spännande låtval (vad sägs t.ex om Bowies ”Life On Mars”) gör att det blir en rejäl utmaning – åtminstone när man är en glad musikant som tycker att det är kulare att sitta på stan o dricka latte med kompisar, än att sitta hemma ensam vid köksbordet o använda den lilla, lilla muskelmassan som febrilt kämpar sig kvar på armarna, till att lyfta upp en 12-kilos klump i famnen och försöka formulera lite tonföljder på de däringa knapparna jag har som är svarta och vita, huller om buller… (Det DÄR blev en lång mening det!) MEN nu vet jag ju också att det är så himla kul när jag väl sätter mig och bara GÖR det jag ska!

Spänningen är olidlig! Ska vi (läs: jag) få till det, eller kommer det att gå åt pipsvängen? Det och mycket annat får du veta om du går på Våningen och kikar i december!

 

Så… vad sitter jag HÄR för!? Tillbaka till bälgaspelet NU!

 

PS. Har jag sagt att det blir en stor grop i låret när jag spelar för mycket dragspel? Joo, det är SANT!!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Pjott » Musiker = hovnarr?:  ”Skulle en elektiker bara få betalt för när han andvänder sina verktyg? Inte resa..”

  • Gitte » Musiker = hovnarr?:  ”Cheesus... DET var ord och inga visor! (sic!) Så förbaskat bra rutet! Det är sam..”

  • Martin Almqvist » Musiker = hovnarr?:  ”Så sant. Jag har fått höra astt jag kan ju bara ställa mig på scen o spela. Jo v..”

  • Anette Nybrand » Ny istid:  ”Ha ha ha, helt underbart Karina!! Ibland får man känna att man lever! B-)”

  • Anna-lena Nordlund » Ny istid:  ”Helt imponerad och vilken spännade story! Karina, där sitter inget fast. Vilken ..”

Bloggarkiv